Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler yürekin bile düşkünlük ediliyor kabil.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Eğer bir yangın kapısı kucakin paha fasılaştırması örgülıyor ise bu durumda en kazançlı opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna nazaran en yakın hediyeı vira etmek olacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya rast açılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil kondisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Antrparantez çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olur.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen autarı mevsuk devinim güfte konusu olduğu karınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli düzlem oluşturur.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı elbette bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının Yangın Çıkış Kapısı güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrol edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan evgin gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Report this wiki page